Guanya al Marc i l’Álex Márquez a l’asfalt! | M Automoción

Guanya al Marc i l’Álex Márquez a l’asfalt!

El pròxim divendres 14 de Juliol tens la oportunitat de guanyar a l’asfalt als germans Marc i Álex Márquez. No es tracta d’una carrera de motos, però si ets tot un runner et proposem un gran esdeveniment que no oblidaràs mai. Gaudeix de la cursa Allianz Night Run, una cursa diferent, solidaria i emocionant.

L’Allianz Night Run és un projecte impulsat pel pilot Marc Márquez i per Allianz i amb col·laboració de M Automoció. Aquest projecte forma part de Laps for Life 93, una iniciativa del pentacampió del món en motos i d’Allianz. En aquesta ocasió, els donatius procedents de la cursa aniran destinats a l’ONG Aldees Infantils SOS. Aquesta organització du a terme diferents programes d’ajuda a nens que ho han perdut tot: donant-los una llar on viure i acompanyant als més joves en la seva etapa de creixement. La cursa és una gran oportunitat per ajudar a totes aquestes persones.

La carrera tindrà lloc el 14 de Juliol a les 20:30, al històric Circuit de Montmeló, al mateix asfalt on corren Moto GP y Formula 1. Un lloc que t’espera amb moltes sorpreses, a més d’una samarreta tècnica commemorativa, Pasta Party al terminar la cursa, i la millor música en directe.

¡No esperis més i apunta’t!

Per a més informació i per a inscriure’t a la cursa